
Minusta ja Ruoastani
Olen Anna, kokki ja perheenäiti Tampereelta. Olen juuri sillä alalla, mistä nautin, mikä haastaa ja tarjoaa loputtomasti inspiraatiota ja onnistumisen tunteita.
Rakastan ruokaa ja kaikkea siihen liittyvää. Ruokalajit voivat olla mitä ja mistä vain, mutta on muutamia perusperiaatteita, joista en tingi. Käyttämäni raaka-aineet ovat sesongin mukaisia, pääosin kotimaisia ja mahdollisimman vähän prosessoituja. Minimoin ruokahävikkiä; käytän raaka-aineet kokonaan ja ertyisesti arkiruokakeikoilla huolehdin siitä, ettei mitään turhia purkinpohjia jää kaapin pohjalle pilaantumaan.
Ruoan pitää olla tietysti herkullista, mutta lopulta aika mutkatonta. Tämä tarkoittaa minulle harkittuja kokonaisuuksia, ihania makuyhdistelmiä ja oikeita valmistustapoja. Juhlaruoat ovat juhlavampia ja näyttävämpiä, arkena keskitytään enemmän monipuolisuuteen ja terveellisyyteen.